Trenger firmaet en vital innsprøytning?

Hva med en hyggelig aften på Dødeladen Café og Kultursted med både god mat og åndelig føde?

I høst/vinter kan vi i samarbeid med duoen «Stokk & Stein» invitere til motivasjonsseminar med innslag av bedriftskultur og ledelse – samt god musikk i noe som duoen kaller «Musikalsk ledelse». Stein Paulsen og Per Dagfinn Fagerli har begge mastergrader innen organisasjon og ledelse, og de har hatt ledende stillinger i næringslivet. I tillegg er de ihuga musikkentusiaster og har beholdt mye av ungdommen i seg selv om de er kommet litt opp i åra! Humoren og smilet sitter løst, og det borger for en hyggelig kveld med både skjemt og alvor!

På loftet her hos oss på Dødeladen starter vi med «Musikalsk ledelse» fra klokka 19:00 på avtalt dag, og vi har plass til om lag seksti personer rundt småbord. En og en halv time senere serverer vi middagsretter og drikke nede i 1. etasje, og kvelden kan avsluttes i baren ovenpå om dere ønsker det.

Ta kontakt med oss på Dødeladen for et uforpliktende tilbud ved å svare på denne e-posten som går til post@dodeladen.no – eller ta kontakt på telefon 71 67 50 30

 

Publiseringsløsning fra IDLmedia AS