Tapas
TAPAS HOVEDRETT
Tapas Hoverett
-
Tapas hovedrett
395,- pr kuvertMinimum 20 personer.
- Tortillalefser med laks/ kyllingbrystsalat/ spekemat
- Pastasalat med reker
- Asian style spagetti
- Kyllingklubber
- Ostegratinert klippfisk
- Bolinhos
- Sprøstekt tortillalefse med chorizo , balsamico, parmesan
- Cæsarsalat med hjertersalat, dressing, kyllingbryst, krutonger, parmesan
- Gresk salat med fetaost, agurk, tomat, røkløk
- Focaccia og Aioli
Det er mulighet for variasjoner eller ønske
Tapas
TAPAS exclusive
Tapas ex
-
Tapas exclusive
515,- pr kuvertMinimum 20 Personer.
- Tortillalefser med laks/ kyllingbrystsalat/ spekemat
- Pastasalat med reker
- Marinert scampi
- Bolinhos
- Kylling spyd
- Asian style spagetti
- Marinert sopp
- Smørstekte små poteter med timian
- Sprøstekt tortillalefse med chorizo , balsamico, parmesan
- Cæsarsalat med hjertersalat, dressing, kyllingbryst, krutonger ,parmesan
- Gresk salat med fetaost, agurk, tomat, røkløk
- Svinne medaljong med charonsaus (varm)
- Ostegradinert klippfisk (varm)
- Focaccia og Aioli
Det er mulighet for variasjoner eller ønske.
Koldtbord
Koldtbord
-
Koldtbord
390- pr kuvertMinimum 20 Personer.
- Røkelaks med eggerøre
- Skagenrøre med pillede reker , krepsehaler
- Scampi med stekt kål , litt chili
- Spekemat med potetsalat, fetaost, oliven
- Roastbiff med remulade, røkløk
- Bruschetta med kyllingsalat
- Klippfisk retter
- Kyllingklubber
- Karbonader med stekt løk
- Focaccia og Aioli
Ekstra:
Ex
-
Bacalao med flatbrød
95,- pr kuvert -
Våruller med chilisaus
25,- per Stk -
Karamellpudding og karamellsaus
200,- (Kan servere til 10 porsjoner) -
Crème brûlèe
55,- pr pers -
Snitter ( 5 assortert )
60,- pr stkSvinestek med surkål, roastbiff med remulader og røkløk, karbonader med stekt løk, reker, røkelaks med eggerøre.
Det er mulighet for variasjoner eller ønske.