Resturantmeny

Forrett

Småretter

  • Fiskesuppe

    170,-

    Med fisk , reker , julienne og brød. [ fisk, fløte ]

  • Bolinos - klippfiskboller

    170,-

    Med salat, salsa, aioli, balsamico. [ fisk, egg, grovmel ]

  • Bruschetta med avokado og basilikum[vegang]

    165,-

    [mel]

  • Cæsar Salat

    170,-

    Med kylling, cæsardressing, krutonger og parmesan [hvetemel, egg]

  • Chips og Aioli

    65,-

Resturantmeny

HOVEDRETTER -  FISk

  • Dødeladens bacalao

    295,-

    Garnert med klippfisk ,pimientos og sort oliven. [ smør,fisk ]

  • Ostegratinert klippfisk

    375,-

    Med potetpure og bacon ,vårløk ,cherry tomater, sorte oliven , vinaigrette. [ melk, smør,fisk ]

  • Urtermarinert Klippfisk

    380,-

    Med fløtegratinert potet & Chorizo , Paprika, tomat, løk [ fløte, smør, fisk]

  • Ferske Blåskjell

    270,-

    Hvitvin, fløte, hvitløk, løk, rød Chillipepper [Skalldyr, fløte]

  • Fish and Chips

    215,-

    Med seifilet, chips, erterpurre, remulade og sitron

Resturantmeny

HOVEDRETTER – KJØTt

  • Indrefilet

    379,-

    Med aspargebønner, sjampinjong og løk fløtegratinert potet og peppersaus. [ smør, fløte, løk ]

  • Hvalbiff fra Hopmark

    360,-

    Med løk, aspargesbønner, sjampinjong, småpoteter, peppersaus. [ smør, fløte ]

  • Snitzel

    290,-

    Med erter, kapers, ansjos, sitron og kokte poteter. [ smør, fisk, mel, egg ]

  • Tahitiburger

    220,-

    Storfekjøtt, salat, tomat, rødløk, sylteagurk, dressing, chips [mel, egg]

  • Vegan Burger

    199,-

    Med chip, advokado, rødløl, salat, tomat, sylteagurk og tomatkompott [hvetemel]

Resturantmeny

DESSERT

  • Lun Eplekake med vaniljeis

    170,-

    [ mel, melk, egg ]

  • Sjokolademousse med eggelikør

    170,-

    [ egge, melk ]

  • Karamellpudding

    170,-

    [melk, fløte,egg.pl ]

  • Istallerken & Friske bær

    159,-

Resturantmeny

BARNEMEny

  • Pølse og Chips

    110,-

  • Barneburger med Chips

    120,-

    [ mel, egg ]

  • Pannekake

    80,-

    Med Blåbærsyltetøy og Sukker[ Mel, egg ]

Leie eller reservere bord?

Fyll ut skjemaet og vi kontakter deg for bekreftelse.