Resturantmeny
Småretter
Fiskesuppe
170,-Med fisk , reker , julienne og brød. [ fisk, fløte ]
Bolinos - klippfiskboller
170,-Med salat, salsa, aioli, balsamico. [ fisk, egg, grovmel ]
Bruschetta med avokado og basilikum[vegang]
160,-[mel]
Cæsar Salat
170,-Med kylling, cæsardressing, krutonger og parmesan [hvetemel, egg]
Resturantmeny
Dødeladens bacalao
295,-Garnert med klippfisk ,pimientos og sort oliven. [ smør,fisk ]
Ostegratinert klippfisk
370,-Med potetpure og bacon ,vårløk ,cherry tomater, sorte oliven , vinaigrette. [ melk, smør,fisk ]
Urtermarinert Klippfisk
375,-Med fløtegratinert potet & Chorizo , Paprika, tomat, løk [ fløte, smør, fisk]
Ferske Blåskjell
250,-Hvitvin, fløte, hvitløk, løk, rød Chillipepper [Skalldyr, fløte]
Fish and Chips
200,-Med seifilet, chips, erterpurre, remulade og sitron
Resturantmeny
Indrefilet
370,-Med aspargebønner, sjampinjong og løk fløtegratinert potet og peppersaus. [ smør, fløte, løk ]
Hvalbiff fra Hopmark
360,-Med løk, aspargesbønner, sjampinjong, småpoteter, peppersaus. [ smør, fløte ]
Snitzel
290,-Med erter, kapers, ansjos, sitron og kokte poteter. [ smør, fisk, mel, egg ]
Tahitiburger
210,-Storfekjøtt, salat, tomat, rødløk, sylteagurk, dressing, chips [mel, egg]
Vegan Cheeseburger
190,-Med chip, advokado, rødløl, salat, tomat, sylteagurk og tomatkompott [hvetemel]
Resturantmeny
Lun Eplekake med vaniljeis
160,-[ mel, melk, egg ]
Sjokolademousse med eggelikør
160,-[ egge, melk ]
Karamellpudding
160,-[melk, fløte,egg.pl ]
Vaniljeis
45,- per kule[melk]
Sorbet
45,- per kuleResturantmeny
Pølse og Chips
99,-Barneburger
110,-[ mel, egg ]
Pannekake
80,-Med Blåbærsyltetøy og Sukker[ Mel, egg ]