Resturantmeny

Forrett

  • Fiskesuppe

    145,-

    Med fisk , reker , julienne og brød. [ fisk, fløte ]

  • Bolinos - klippfiskboller

    140,-

    Med salat, mojo rosso, balsamico. [ fisk, egg ]

  • Cæsar Salat

    160,-

  • Cæsar Salat

    270,-

Resturantmeny

HOVEDRETTER -  FISk

  • Dødeladens bacalao

    295,-

    Garnert med klippfisk ,pimientos og sort oliven. [ smør,fisk ]

  • Ostegratinert klippfisk

    360,-

    Med potetpure og bacon ,vårløk ,cherry tomater, sorte oliven , vinaigrette. [ melk, smør,fisk ]

  • Urtermarinert Klippfisk

    365,-

    Med fløtegratinert potet & Chorizo , Paprika, tomat, løk [ fløte, smør, fisk]

  • Hvitvindampet Blåskjell

    285,-

    Hvitvin, fløte, hvitløk, løk, rød Chillipepper [Skalldyr, fløte]

Resturantmeny

HOVEDRETTER – KJØTt

  • Entrecòt

    370,-

    Med løk, paprika, sopp, Fløtegratinert potet , peppersaus. [ smør, fløte, løk ]

  • Hvalbiff

    350,-

    Med løk, paprika, sopp, amadinepoteter, peppersaus. [ smør, fløte ]

  • Snitzel

    275,-

    Med erter, kapers, ansjos, sitron og kokte poteter. [ smør, fisk, mel, egg ]

  • Tahitiburger

    195,-

    Storfekjøtt, salat, tomat, rødløk, sylteagurk, dressing, chips [mel, egg]

Resturantmeny

DESSERT

  • Lun Eplekake med vaniljeis

    140,-

    [ mel, melk, egg ]

  • Sjokolademousse med eggelikør

    130,-

    [ egge, melk ]

  • Karamellpudding

    140,-

    [melk, fløte,egg.pl ]

Resturantmeny

BARNEMEny

  • Pølse og Chips

    90,-

  • Barneburger og chips

    99,-

    [ mel, egg ]

  • Pannekake

    70,-

    Med Blåbærsyltetøy og Sukker[ Mel, egg ]

Leie eller reservere bord?

Fyll ut skjemaet og vi kontakter deg for bekreftelse.