logo

Mat fra Nordmøre

Vår meny Julemat

Meny

  • Dødeladens bacalao

    290,-

    Klippfisk, tomat, potet og løk. Allergener: Fisk

  • Ostegratinert klippfisk

    330,-

  • Biff av indrefilèt

    290,-

    Peppersaus, amadinepoteter, grønnsaker.

  • Hvalbiff

    290,-

    Peppersaus, amadinepoteter, grønnsaker

  • Snitzel

    250,-

    Kokte poteter, erter. Allergener: Egg, gluten

  • Tahiti Burger

    185,-

    Med Pommefrites, ketchup ,sylte agurk,tomat,løk og isberg. Allergener: egg , mel

  • Vegan Burger

    185,-

    Med Pommefrites, ketchup,sylte agurk,tomat,løk og isberg. Allergener:Mel

  • Hjortebiff av ytrefilet fra Batnfjord

    345,-

    Med Rotgrønnsaker villsaus og potet

  • Viltgryte av hjort fra Batnfjord

    290,-

  • Fiskesuppe (Forrett)

    120,-

  • Bolinos (Forrett)

    120,-

  • Spekefat (Forrett)

    120,-

Barne Meny

  • Pølse med Chips

    90,-

    Med Salat,søt saus

  • Pizza

    120,-

    Ost og Skinke

  • Burger

    120,-

    Chips, Ketchup

Dessert

  • Lun Eplekake

    120,-

    Med Vaniljeis,krem,friske bær Allergener: Smør,melk,mel,egg

  • Karamellpudding

    120,-

  • Sjokoladefondant

    120,-

    Med Vaniljeis og Sjokoladesaus

Julemeny

  • Juletallerken - svineribbe

    299,-

    Svineribbe m/ julepølse,medisterkaker,rødkål,kokte poteter

  • Juletallerken svineribbe og pinnekjøtt

    360,-

    Svineribbe og pinnekjøtt m/julepølse,medisterkaker,rødkål, rotstappe og kokte poteter.

  • Juletallerken - pinnekjøtt

    360,-

    Pinnekjøtt m/ rotstappe og kokte poteter.

  • Juletallerken - lutefisk

    360,-

    Lutefisk m/ bacon,ertestuing,sennep og kokte poteter - serveres 2 ganger

  • Varm julebuffet

    550,-

    Pinnekjøtt, Svineribbe, Medisterkaker, Røkt julepølse, Lutefisk ( kun ved bestilling ), Poteter, Rotstappe, Rødkål, Surkål, Bacon, Erterstuing, Sennep, Desserte, Riskrem, Karamellpudding ( hjemmelaget) - Kun på forhåndsbestilling

Leie eller reservere bord?

Fyll ut skjemaet og vi kontakter deg for bekreftelse.