Resturantmeny

Forrett

  • Fiskesuppe

    135,-

    Med fisk , reker , julienne og brød. [ fisk, fløte ]

  • Bolinos - klippfiskboller

    130,-

    Med salat, mojo rosso, balsamico. [ fisk, egg ]

  • Spekefat

    130,-

    Med salat, potetsalat ,flatbrød. [ melk, mel ]

  • Hvitvindampede Blåskjell

    135,-

    Hvitløk, sjalottløk, rød chilipepper , persille. [ skalldyr, fløte]

Resturantmeny

HOVEDRETTER -  FISk

  • Dødeladens bacalao

    295,-

    Garnert med klippfisk ,pimientos og sort oliven. [ smør,fisk ]

  • Ostegratinert klippfisk

    345,-

    Med potetpure og bacon ,vårløk ,cherry tomater, sorte oliven , vinaigrette. [ melk, smør,fisk ]

Resturantmeny

HOVEDRETTER – KJØTt

  • Indrefilet av okse

    340,-

    Med løk, paprika, sopp, amadinepoteter, peppersaus. [ smør, fløte, løk ]

  • Hvalbiff

    320,-

    Med løk, paprika, sopp, amadinepoteter, peppersaus. [ smør, fløte ]

  • Snitzel

    270,-

    Med erter, kapers, ansjos, sitron og kokte poteter. [ smør, fisk, mel, egg ]

Resturantmeny

DESSERT

  • Lun Eplekake med vaniljeis

    130,-

    [ mel, melk, egg ]

  • Karamellpudding

    130,-

    Med karamellsaus og friske bær. [ egge, melk ]

  • Crème Brûlèe med bringebærsorbet

    130,-

    [melk, fløte,egg.pl ]

Resturantmeny

BARNEMEny

  • Pølse og Chips

    90,-

  • Barneburger og chips

    90,-

    [ mel, egg ]

  • Nuggets

    70,-

    [ Mel, egg ]

Leie eller reservere bord?

Fyll ut skjemaet og vi kontakter deg for bekreftelse.