Resturantmeny
Forrett
Småretter
-
Fiskesuppe
175,-Med fisk , julienne og brød. [ fisk, fløte ]
-
Bolinos - klippfiskboller
175,-Med salat, salsa, aioli, balsamico. [ fisk, egg, grovmel ]
-
Cæsar Salat
180,-Med kylling, cæsardressing, krutonger og parmesan [hvetemel, egg]
-
Chips og Aioli
99,-
Resturantmeny
HOVEDRETTER - FISk
Fisk
-
Dødeladens bacalao
295,-Garnert med klippfisk ,pimientos og sort oliven. [ smør,fisk ]
-
Ostegratinert klippfisk
399,-Med potetpure og bacon ,vårløk ,cherry tomater, sorte oliven , vinaigrette. [ melk, smør,fisk ]
-
Urtermarinert Klippfisk
399,-Med potetpure & Chorizo , Paprika, tomat, løk [ fløte, smør, fisk]
-
Ovnsbake Klippfisk
385,-Med Bacon, rotgrønnsaker og kokt potet[ fisk, melk]
-
Ferske Blåskjell
285,-Hvitvin, fløte, hvitløk, løk, rød Chillipepper [Skalldyr, fløte]
-
Fish and Chips
225,-Med seifilet, chips, erterpurre, remulade og sitron
Resturantmeny
HOVEDRETTER – KJØTt
Kjøtt
-
Indrefilet
399,-Med løk, aspargesbønner, sjampinjong, småpoteter, peppersaus.. [ smør, fløte, løk ]
-
Hvalbiff fra Hopmark
375,-Med løk, aspargesbønner, sjampinjong, småpoteter, peppersaus. [ smør, fløte ]
-
Snitzel
299,-Med erter, kapers, ansjos, sitron og kokte poteter. [ smør, fisk, mel, egg ]
-
Tahitiburger
220,-Storfekjøtt, salat, tomat, rødløk, sylteagurk, dressing, chips [mel, egg]
-
Vegan Burger
220,-Med chip, advokado, rødløl, salat, tomat, sylteagurk og tomatkompott [hvetemel]
Resturantmeny
DESSERT
Dessert
-
Lun Eplekake med vaniljeis
170,-[ mel, melk, egg ]
-
Karamellpudding
170,-[melk, fløte,egg.pl ]
-
Ostekake
170,-Med Multe og Multecoulis [melk, egg]