Resturantmeny
Fiskesuppe
145,-Med fisk , reker , julienne og brød. [ fisk, fløte ]
Bolinos - klippfiskboller
140,-Med salat, mojo rosso, balsamico. [ fisk, egg ]
Spekefat
150,-Med salat, potetsalat ,flatbrød. [ melk, mel ]
Tingvoll Ost
170,-Kraftkar, Edelfrue, mild mester med frukt marmelade og honning fra Averøya & Kornblom [ Melk]
Resturantmeny
Dødeladens bacalao
295,-Garnert med klippfisk ,pimientos og sort oliven. [ smør,fisk ]
Ostegratinert klippfisk
360,-Med potetpure og bacon ,vårløk ,cherry tomater, sorte oliven , vinaigrette. [ melk, smør,fisk ]
Urtermarinert Klippfisk
365,-Med fløtegratinert potet & Chorizo , Paprika, tomat, løk [ fløte, smør, fisk]
Hvitvindampet Blåskjell
285,-Hvitvin, fløte, hvitløk, løk, rød Chillipepper [Skalldyr, fløte]
Resturantmeny
Indrefilet av okse
370,-Med løk, paprika, sopp, Fløtegratinert potet , peppersaus. [ smør, fløte, løk ]
Hvalbiff
350,-Med løk, paprika, sopp, amadinepoteter, peppersaus. [ smør, fløte ]
Snitzel
275,-Med erter, kapers, ansjos, sitron og kokte poteter. [ smør, fisk, mel, egg ]
Tahitiburger
195,-Storfekjøtt, salat, tomat, rødløk, sylteagurk, dressing, chips [mel, egg]
Resturantmeny
Lun Eplekake med vaniljeis
140,-[ mel, melk, egg ]
Sjokolademousse med eggelikør
120,-[ egge, melk ]
Crème Brûlèe med bringebærsorbet
140,-[melk, fløte,egg.pl ]
Resturantmeny
Pølse og Chips
90,-Barneburger og chips
99,-[ mel, egg ]
Pannekake
70,-Med Blåbærsyltetøy og Sukker[ Mel, egg ]