logo

Mat fra Nordmøre

Vår meny Julemat

Vår meny

  • Dødeladens bacalao

    240,-

    Klippfisk, tomat, potet og løk. Allergener: Fisk

  • Ovnsbakt klippfisk

    270,-

    Kokte poteter, bacon, ass. grønnsaker. Allergener: Fisk

  • Hvitvinsdampede blåskjell

    210,-

    Allergener: Skalldyr, melkeprodukt

  • Biff med løk og urtesmør

    260,-

    Allergener: Laktose (smør)

  • Biff av indrefilèt

    280,-

    Peppersaus, amadinepoteter, ass. grønnsaker

  • Snitzel

    205,-

    Kokte poteter, erter. Allergener: Egg, gluten

  • Hvalbiff

    265,-

    Peppersaus, amadinepoteter, ass. grønnsaker

Julemeny

  • Juletallerken - svineribbe

    280,-

    Svineribbe m/ julepølse,medisterkaker,rødkål,kokte poteter

  • Juletallerken svineribbe og pinnekjøtt

    320,-

    Svineribbe og pinnekjøtt m/julepølse,medisterkaker,rødkål, rotstappe og kokte poteter.

  • Juletallerken - pinnekjøtt

    340,-

    Pinnekjøtt m/ rotstappe og kokte poteter.

  • Juletallerken - lutefisk

    390,-

    Lutefisk m/ bacon,ertestuing,sennep og kokte poteter - serveres 2 ganger

  • Varm julebuffet

    530,-

    Pinnekjøtt, Svineribbe, Medisterkaker, Røkt julepølse, Lutefisk ( kun ved bestilling ), Poteter, Rotstappe, Rødkål, Surkål, Bacon, Erterstuing, Sennep, Desserte, Riskrem, Karamellpudding ( hjemmelaget) - Kun på forhåndsbestilling

Leie eller reservere bord?

Fyll ut skjemaet og vi kontakter deg for bekreftelse.